“Ai acceptat chemarea, natura e vindecarea”

Alexandra Androne
2 min readJan 4, 2022

--

Natura a fost trezita, particulele de magie modelaza pamantul, pasarile si florile imbucura peisajul. Apar creatiile umane si pamantul frumos striga dupa ajutor, prea tarziu insa. Multe acte egoiste au atacat natura. Ca act final, ea nu se răzbuna, ea vindeca. Toate formele de pe acest pamant vindeca si sunt vindecatoare.

In natura privim viata cum curge si din natura ne luam vindecarea, aici invatam sa simtim bucurie si libertate, sa simtim mirosul florilor proaspete sau frigul de pe varf de munte. In natura te transformi in cine esti cu adevarat, in omul vindecat de trecut si care traieste in prezent. Iar cand incepi sa iti pui intrebari atunci incepe trezirea si potentialul spiritual sa se activeze.

Aici te simti mai conectat cu viata si incepi sa iti lustruiesti constiinta, fluxul de chi te imbarbateaza sa mergi inainte si sa simti compasiune. Se elibereaza vechiile emotii stocate in corp si acum incepi sa accesezi resursa, nu simti compasiune fata de tine simti fata de intreaga viata, fata de fiecare organism care traieste pe pamant.

Din „natura e vindecarea”, daca inversam cuvintele, devine ca vindecarea e naturala si vindecarea inseamna sa permiti procesului sa existe, sa faca parte din tine si sa devina absolut.

Absolutul care transforma karma in dharma si dharma in iubire.

Alexandra Androne 2022

--

--