Distanta invizibila face conectarea irealizabila

Suntem energie si analizam viata prin diferite filtre. Iar distanta invizibila pe care o simtim fata de anumite situatii sau persoane ne conduce pe drumul pe care este necesar sa fim.

Insa analizat si disecat conceptul, daca suntem pregatiti, intelegem ca distanta invizbila este creata de magia interioara, numita suflet.

Simtim o deconectare in momentul in care sufletul se deconteaza de energia care nu ii mai aduce beneficii. Iar cand nu ne ascultam sufletul, intuitia, riscam sa suportam consecintele in materie de situatii si persoane ciclice, pana ne invatam lectia.

Sufletul sta la baza fiecarui concept, lucru, situatie, persoana, insa este nevoie sa investim timp si sa ne permitem, sa ne dam voie sa investim sufletul in ratiune.

Ce se intampla cand investesti sufletul in ratiune? Filtrul ratiunii cedeaza putin cate putin. Ramane, pentru ca este sanatos sa stii sa iei o decizie obiectiva, insa nu mai conduce.

Ce se intampla cand ratiunea nu mai conduce? Nu mai traim in frica si permitem distantei invizibile sa existe, sa co-existe alaturi de noi si sa dam drumul situatiilor sau persoanelor care nu ne ajuta in dezvoltarea personala.

Ce se intampla cand unim sufletul cu ratiunea? Ne dam voie sa existam in prezent, aici si acum. Sufletul ne conduce pe cai frumoase, dar pentru ca folosim filtrul ratiunii incepem sa actionam din frica sau trauma. Calea frumoasa implica si acea distanta invizibila pe care o simti fata de anumite persoane in circumstante diferite, acea cale te ghideaza unde este nevoie sa fii.

“Nu ma simt bine in prezenta lui X” , suna cunoscut ? Este genul de distanta invizibila care este sanatoasa si pe care este necesar sa o respectam. Pentru ca in momentul acela nu ne aliniam cu X.

Cand ascultam ce zice sufletul, ne conectam doar cu persoane care se aliniaza energetic cu starea noastra, cu visurile noastre si cu planurile de viitor.

Distanta invizibila face conectarea irealizabila pentru a putea deveni cea mai buna forma a noastra. Ne creaza spatiul pentru portalul catre sine.

Asa cum exista distanta invizibila exista si conexiune invizibila, care se simte indiferent de locatia geografica. Nu se simte de multe ori in viata. Dar cand te conectezi la suflet incepi sa iti cam dai voie sa o simti.

Much love,

Alexandra Androne 2022

--

--

--

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Alexandra Androne

Alexandra Androne

More from Medium

Russia-Ukraine war: Middle East at ‘breaking point’ over food prices, says UN

Aleo and its huge potential

Bringing NBA Players to P2E with BNB ChainShow More

Mitano Finance will make Binance Smart Chain great again.