Golurile de aer in care esti tu insati

Se spune ca zgomotul cel mai puternic este linistea si ca ceea ce cream in interior se va extinde in exterior. Tot ceea ce manifestam in exterior sunt aspecte nerezolvate ale interiorului uitat si tine de noi sa privim autenticul si sa alegem sa fim autentici. Insa autenticitatea nu suna chiar a liniste, suna a haos cateodata. Dar e haosul tau, iti apartine si asta inseamna ca e cel mai minunat lucru. Haosul este creatie si linistea este efectul creatiei. Energia sufleteasca vine din haos si haosul creat ne conduce la adevaratul sine, pentru ca doar asa te poti cunoaste, cand nu iti este cel mai bine.

Ce am invatat eu din anul care a trecut este ca suntem creatii si asta inseamna ca si noi cream. Manifestam lucruri pe care le cateogorisim in bune sau rele cand ele de fapt sunt magie pura. Magie pura pentru ca doar asa invatam sa ridicam ziduri , apoi sa le doboram, invatam sa punem limite si invatam sa ne citim adevaratele sentimente.

Cred ca lucrurile cele mai frumoase se intampla cand alegi sa faci o pauza din a mai lua decizii si din a incerca sa iti dai voie sa fii autentic cu ceea ce simti nu cu ceea ce crezi. Aici se creeaza golurile de aer, pentru ca iti dai voie sa fii asa cum esti. Si cateodata cand vrei sa fii asa cum esti, te lovesti de situatii care te conduc in criza, insa crizele sunt cele care te dovedesc si te incurajaza sa vezi dincolo de linia orizontului.

Multa vreme am crezut ca daca crezi un lucru, acela se va indeplini. Insa nu e chiar asa, lucrurile se intampla cand le simti nu cand le crezi. Pentru ca tot ceea ce credem, vine dintr-un mental obosit plin de prezumtii, iar ceea ce simtim vine din suflet.

Iar sufletul ? El nu oboseste niciodata.

Alexandra Androne 2022

--

--

--

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Alexandra Androne

Alexandra Androne

More from Medium

Introducing Van of the CHANverse

Arc Finance further unleashed the potential of Liquidity to empower DeFi.

Why Japan is our star pick for 2022

Ever wondered about the privacy of data during building ML MODELS???