Pasiune Intensa Pentru Partea Neimblanzita

Remediul pentru consolidarea relatiei cu sinele este accesarea partii neimblanzite

Photo by veeterzy on Unsplash

Uneori ne prindem mai greu cine suntem. E nevoie sa pasim pe un drum anevoios, sa intalnim oameni care nu se aliniaza cu energia noastra, sa ii transmitem corpului ca nu il simtim si sa stam fata in fata cu conditionari si programe preluate sau dezvoltate.

Primul pas spre consolidarea unei relatii armonioase cu sinele este sa intelegem ca noi aici pe pamant, construim experiente pentru a ne redescoperi si pentru a a crea apoi, ceva durabil. Cand demaram actiunea de a ne cunoaste pe interior, o sa stam fata in fata cu esenta divina si pura. Pentru ca noi ca si specie suntem conditionati de mediul social, insa esenta divina potenteaza trezirea constiintei. Cand se trezeste constiinta reusim sa stam fata in fata cu versiunea noastra pura si neimblanzita. Versiunea neslefuita, abia descoperita .Avem nevoie sa privim lucrurile putin cu susul in jus pentru a prinde esenta care traieste in spatele unui chip. Sa ne privim de la interior la exterior si de la celule la piele.

Cand ne dam voie sa privim in interior se nasc intrebari simple, dar in acelasi timp complicate. Cine sunt? Cine o sa devin ? Ce imi place sa fac ? Astfel de intrebari au un impact puternic asupra noastra si simplul curaj de a ne adresa astfel de intrebari ne poate conduce pe un drum plin de constiinta si vitalitate sufleteasca.

Esenta imateriala se simte si pana nu reusesti sa stai fata in fata cu tine, reprezinta un personaj secundar, sau chiar un figurant in viata ta. Este necesar sa iti dai voie sa iti creezi propriul scenariu de film. sa fii regizorul vietii tale, sa iti dezbraci vechea personalitate construita pe frici, programe , conditionari, blocaje.. si sa inveti sa simti libertatea.

Pasiune intensa pentru partea neimblanzita

Avem parti neimblanzite cu care ne luptam in fiecare zi, fara sa le dam atentie constienta. O atentie menita sa schimbe drumul vietii si care sa te invete sa iti mentii balansul perfect intre natura ta si natura sociala. De aceea este important sa ne marturisim si sa coboram in strafundurile noastre, pentru a identifica partea neimblanzita, pentru a ne intoarce la natura mama. Partea neimblanzita are resurse neimaginabile pentru minte, insa mintii iti place sa detina controlul, sa nu simta vulnerabilitate. Insa partea neimblanzita nu poate fi stearsa sau uitata, exista si va exista pentru todeauna.

Cand reusim sa trecem de granita mintii, partea neimblanzita devine partea constienta a vietii unui om. Acea parte care te face sa te simti viu cand reusesti sa iti setezi limite sau cand consideri ca iti poti organiza viata intr-un fel mai bun fara prezenta unui anumit om in viata ta.

Sa nu dam voie societatii sa sufoce partea neimblazita, ci sa ii permitem sa se trezeasca. Suntem indreptatiti sa privim la o noua abordare a vietii cotidiene si sa facem saltul catre evolutie. Acel salt care ne conduce la deschiderea unui nou portal de dezvoltare interioara, vindecatoare.

Partea neinblanzita a unei persoane se actieveaza cand nu eviti rana din trecut si accepti adevarul din ea. Cand pierdem contactul cu partea ranita , abandonam partea din noi care poate fi vindecata. Obiceiul nociv de a refuza ca avem si parti neinblanzite, ne rapeste drumul catre fericirea autentica.

E necesar sa umplem golul imaginat cu permiterea existentei partii neimblanzite. Partea aceea care atrage in viata ta oamenii si experientele care te vor ajuta sa cresti.

Iar cand iti dai voie sa fii cine esti, partea neinblanzita iti va deveni mantra, pentru ca te intorci acasa iar busola iti va arata calea corecta.

Alexandra Androne 2022

--

--

--

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store
Alexandra Androne

Alexandra Androne

More from Medium

Why malloc() gives more than asked memory | Dynamic Memory Allocation

CS373 Spring 2022: Ruchi Bhalani Week 8

Saudi Arabia rejects US request to increase oil production

the mob