Transferul de la universul interior la universul exterior

Alexandra Androne
4 min readJan 22, 2022

--

Photo by David Marcu on Unsplash

Suntem oameni si suntem cautatori de adevar si iubire, insa uneori traim in iluzii create de tot ce este in exteriorul nostru. Insa unii oameni ajung sa isi creeze propriul univers, altii raman in exterior si atunci incepe jocul real. Cand alegi tu sa fii cine esti sau cine vor altii sa fii.

Valoarea universului interior tine de constienta pe care o are fiecare individ in parte si de disponibilitatea fiecaruia pentru a atrage schimbarea in viata sa. Totalitatea spatiului si a timpului pentru semnele pe care le primim la fiecare pas reprezintra transferul de la universul interior la cel exterior.

Tot ce se intampla in viata noastra se intampla cu un motiv anume, nu exista coincidente si uneori primim mesaje sub forme diferite. De la numere in oglinda pana la oameni pe care nu ii cunoastem si in final ei ajung sa ne fie ghizi in viata.

Unii oameni ajung sa ne fie ghizi in viata doar printr-un cuvant adresat sau experientele emotionale pe care ti le ofera si care te trezesc la realitate prin simplu fapt ca te ajuta sa te descoperi pe tine, sa iti descoperi universul interior.

Cu siguranta toti am experimentat fel si fel de conexiuni despre care ne-am adresat intrebari, sau chiar am pastrat la nivel energetic legatura cu situatia, persoana cand de fapt am pastrat legatura cu momentul declansarii conflictului.

In momentul in care reusim sa ne deconectam mental, emotional si fizic, dam spatiu unei noi energii sa ni se alature pe drumul dezvoltarii personale. E important sa fim sinceri cu noi insine si sa permitem fiecarui acarian care ne scurge energia din punct de vedere emotional sa existe. Pur si simplu sa existe, ca apoi sa te asiguri ca in sfarsit poti taia la nivel constient corzile care iti afecteaza starea de bine. Insa daca nu permitem emotiei sa fie, ea nu av disparea niciodata.

Ce este de fapt universul interior ? Sunt credintele personale, emotiile, sentimentele, gandurile, comportamentele si tot ce alegem sa existe in viata noastra. Noi ne cream propriul univers, pentru ca suntem partea creatoare care are curaj sa spuna da cand isi doreste si nu cand considera ca nu se aliniaza cu persoana sau situatia. In schimb universul exterior tine de credintele celor cu care interactionam si carora le permitem sa ne calce pragul universului interior.

Insa frumos este ca universul exterior este creat de universul interior. Tot ceea ce nu este aliniat in interiorul nostru se va manifesta in exterior, tot ceea ce trebuie sa mai descoperim la noi, se va exterioriza in spatiul public. Universul interior creaza spatiu sigur pentru putere, reconectare si interiorizare. Insa universul nostru nu se restructureaza imediat, are nevoie de timp si rabdare, de iubire si de ura, de iertare. Cand descoperi ce este in interirul tau cu adevarat, reusesti sa te conectezi la esenta divina, la cine esti tu si la ce iti doresti sa primesti in viata.

Universul trimite semne si oameni pentru a ne invata sa permitem tututor manifestrailor din jurul nostru sa se intample, pentru ca atunci vom permite ca fiecare parte din noi sa se manifeste in exterior, dar se va manifesta cand o sa fim pregatitti sa ni se se predea lectia ca apoi sa luam examenul. Sa fii pregatit inseamna sa fii aproape de vindecare. Sa te trezesti la realitate inseamna sa iti permiti sa te vindeci si sa parasesti zona de comfort care te-a ghidat pana acum.

Universul exterior bruiaza semnalul universului interior doar atunci cand nu exista claritate in constienta fiecaruia. Sa fii constient de tine te ideamna sa presari sare pe rana altora, nu pentru ca esti om rau, ci pentru ca este necesar sa spui adevarul universului tau. Si atunci tot ce o sa creezi in exterior o sa fie strict legat decine esti tu. Eminunat insa, dar nu foarte usor, pentru ca suntem fiite umane, nu roboti si avem nevoie de timp pentru a ne reconecta cu sinele nostru.

Sensul universului interior descrie experienta simpla si pura care reuseste sa te conecteze pe tine la sensul vietii, la a te bucura de viata. Interiorul tau nu este rigid, este doar judecat de exterior, asta pentru ca a fost suprimat de tot ce exista in afara lui. Insa cand ajungi sa te simticu adevarat, vei privi oamenii din viata ta ca pe niste radacini puternice care te ajuta sa evoluezi in viata, asa stii ca esti conectat la universul tau interior. Cand vei reusi sa manifesti in exterior, pacea ta interioara.

E frumos sa te cunosti si sa iti dai voie te creezi, sa iti creezi spatiul in care sa cresti. Sa cresti in fiecare zi, dar nu in ani si zile si in experiente si zambete, oameni si imbratisari, conflicte si impacari, alb si negru, soare si luna, nori si furtuna, flori si buruiesni. Pentru ca e frumos sa crestem si sa deveim noi.

Alexandra Androne 2022

--

--

Alexandra Androne

Psychologist. Writer. Reader. Art lover. Friend of nature. Creative human. True seeker of here and now.