Usa catre trezirea constienta este mereu deschisa

Cand alegi sa iti scrii propria poveste

Photo by Linford Miles on Unsplash

de Alexandra Androne

Expresia omului in stare naturala cere timp, implicare si o dezvoltare constanta a cine este el in substrat, in esenta pura. Cand se produce o schimbare in starea de constiinta incepem sa actionam concret si mentinem directia. O directie care ne elibereaza de conditionari si ne ajuta sa traim mult mai in acord cu cine suntem noi cu adevarat.

Cand esti pregatit sa intri pe usa catre trezirea constienta vei privi atat de diferit tot ce te inconjoara si te vei contopi cu sinele mult mai usor. Totul in jurul tau va fi mult mai clar, iar viata ta va fi incadrata intr-o continua practica de iubire de sine. Tot ceea ce este autentic va aparea sub o forma sau alta si te va incuraja sa devi cea mai buna versiune a ta, astfel incat sa iti fii propriul tau reper in viata.

Inainte sa pasesti pe usa trezirii constiente vei observa doar copacul verde si inflorit dintr-o padure, insa dupa ce iti gasesti reperul in viata vei observa si frunza uscata, vietuitoarele, vei simti aerul rece pe piele, energia calda oferita de natura si vei simti mirosul pamantului. Vei ajunge sa fii constient de absolut tot ceea te inconjoara si sa te bucuri de acel putin, pentru ca acel putin iti incanta sufletul si inima.

Reper in viata : actiunile iti sunt insotite de intelepciune si actiune concreta. Vei avea curaj sa privesti situatia si vei sti ce ai de facut, pentru ca frica se va diminua. Vei evolua si vei reusi sa pasesti in afara zonei de confort, pentru ca orice forma de trezire necesita actiune in concret si sa aduci la suprafata ce te reprezinta. Iar cand iti dai voie sa fii , va incepe sa ruleze filmul vietii pe care ti-o doresti.

Iti vei muta atentia catre ceea ce te face ferict la interior si nu te vei mai pierde printre randurile care nu iti sprijina evolutia. Vei incepe sa te privesti adanc in ochi si sa iti intelegi menirea, pentru ca vei pretui tot ce te inconjoara si vei atrage oameni si experiente care sunt pe aceeasi lungime de unda in viata ta.

Iti vei crea spatiu sacru care va delimita atat de bine credinta functionala de cea disfunctionala si vei incepe sa discuti liber despre ceea ce iti doresti si ceea ce poti sa oferi. Nu te vei mai abate de la drumul tau, pentru ca acum ai inteles ce scop ai in viata.

Trezirea constienta te va conduce pe un drum unde vei intalni diferiti oameni si experiente, care nu seamana deloc cu ceea ce ai intalnit pana acum. Vei simti placere si autenticitatea oferita de ei, pentru ca se vor stracura in viata ta in liniste, fara prea mult efort.

Lucrurie frumoase apar orbeste si ajung sa iti fie dragi fara sa depui mult efort, pentru ca inveti sa traiesti starea de prezenta si radacinile se vindeca. Vei deveni spatiul tau sacru si vei invata sa lucrezi cu propriile tale emotii, vei invata sa conectezi emotiile cu senzatiile si vei invata sa refaci reactiile de aparare.

Suntem energie, iar energia inseamna viata. Ajungem sa cream si sa infaptuim cu rabdare, calea inteleapta pe care o doreste sufletul nostru, pentru ca mintea va fi eliberata de acea incarcatura care nu ne permite sa avem o viziune libera. Iti vei constientiza valorile si planurile de viitor, vei construi cu rabdare o alta radacina iar apoi vei incepe sa te misti si sa mergi in directia potrivita.

--

--

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store